Laat geen winst liggen!

De meeste ondernemers vinden boekhouden niet het leukste werk. Waar ze vooral naar kijken is het actuele banksaldo. Toch is het belangrijk om goed inzicht in je cijfers te hebben, zeker als je een groeiend bedrijf bent. Met hogere omzetten heb je wellicht hogere kosten of bv meer voorraad nodig. Belangrijk is dus overzicht of je de inkoopfacturen wel op tijd kunt betalen. 

 

Met goed financieel overzicht kan je je plannen voor de komende perioden weloverwogen uitstippelen. Als je bijvoorbeeld een investering wilt doen of meer personeel in dienst gaat nemen komt er al veel op je af. Van groot belang dus om je cijfers op orde te hebben. Als je GRIP op je cijfers hebt dan kan je snel schakelen als zich kansen voordoen.

 

Bij hard groeiende bedrijven stijgt de omzet snel. Heerlijk natuurlijk maar wat zonde als je dan onnodig hoge kosten maakt. Hoge kosten omdat je onvoldoende tijd neemt om hier kritisch naar te kijken. Als ervaren Bedrijfsadministrateur help ik je meer inzicht te krijgen in jouw cijfers. Mijn helicopterview zorgt voor een frisse kijk op de financiële kant van je bedrijf, gewoon in Jip en Janneke taal.

Samen bekijken we wat efficiënter kan, maken we een budget of bekijken we waar je kostenbesparingen door kunt voeren. Regelmatig checken of je op de goede weg bent geeft rust. Hierdoor kan jij je volledig focussen op je core business.

Wil jij ook meer financieel inzicht? Zullen we dan vrijblijvend kennismaken en kijken of het klikt? (Ik hoef niet direct inzage in jouw financiën om aan te geven wat ik voor je kan betekenen)

Wil je meer weten over procesoptimalisatie of je team?

Linda Mennen

 

Bedrijfsweg 39

8304AA Emmeloord

E-mail: info@lindamennen.nl

Tel: 06-15016298

Kvk: 83800425

BTW: NL092600256B01

© Linda Mennen   Alle rechten voorbehouden