Interim werk en persoonlijke  bedrijfscoaching

Bedrijfseigenaar van montagebedrijf en webshops

Ik ben een ervaringsdeskundige. Ik weet niet alleen uit de boekjes hoe het is om eigenaar te zijn van een bedrijf maar heb dat in de praktijk ervaren.

Ook ik heb keuzes gemaakt die achteraf gezien niet verstandig waren zoals te snel zaken aanschaffen. Kostenpost 10k… Ik weet dus hoe dat voelt.

Ondernemers helpen zit gewoon in mijn bloed. Ik geniet ervan als ondernemers iets bereiken wat ze eerst niet voor mogelijk hadden gehouden, als ze groeien op zakelijk en persoonlijk vlak.

Sinds 2001 werk ik als interim bij bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren. Ik ben begonnen met administratieve en financiële dienstverlening.

Door mijn scherpe blik en helikopterview werk ik de laatste jaren vooral op strategisch niveau.

  • Hoe brengen we de (faal)kosten omlaag
  • Hoe kunnen we efficiënter werken
  • Gaan we wel of niet certificeren
  • Wat zijn onze grootste bedrijfsrisico’s
  • Hoe halen we het beste uit ons team
  • Hoe houden we GRIP op ons budget
  • Gaan we uitbreiden of verhuizen
  • En nog veel meer

Mijn werkzaamheden zijn dus heel divers en de bedrijven ook. Van agrarische bedrijven tot productiebedrijven, van handelsbedrijven tot dienstverlenende bedrijven en alles daaromheen.

Ik geniet ervan als ondernemers weer GRIP op hun bedrijf krijgen. 

Alleen een bedrijfsplan neerleggen levert vaak niet het gewenste resultaat. Weggegooid geld dus! Ik kom daarom nog een paar keer terug om de voortgang te bespreken. Zo bereiken we het beste resultaat. Ook help ik, waar nodig,  met de opzet van vernieuwingen. Dit noem ik Hands-on Bedrijfsadvies.

Ik werk ook buiten kantooruren, start de dag gerust al om 7 uur. Of na 17 uur en zelfs in het weekend. Dat noem ik ‘Werktijden in overleg’.

Lijkt het je wat en heb ik indruk gemaakt?

Klik hier om mijn aanbod te bekijken.

Of klik hier om direct contact op te nemen.

BBQ’en….Hou jij daar ook zo van?

Ik gebruik graag metaforen. Neem nu ondernemen. Ondernemen is eigenlijk niets anders dan een BBQ organiseren (en dat kunnen trouwens mannen en vrouwen evengoed…).

Voor wie organiseer je de BBQ? Hoeveel gasten? Wat is het budget? Waar organiseren we de BBQ? Vlees, vis en vegetarisch? Wie gaat grillen? Wie wast af en wie ruimt op?

 

En na afloop de BBQ natuurlijk evalueren. 

Waren de gasten tevreden? Zijn we binnen het budget gebleven? Wat doen we volgende keer anders? etc. etc.

Veel mensen vinden het leuk om te bbq-en maar wat zou het leuk zijn om dit samen te doen? Samen krijg je een beter resultaat.

Zullen we jouw bedrijf eens op de grill leggen?

Ik hou ook van koken en reizen en vooral van mijn man en mijn 2 kinderen. Daarnaast wandel ik graag. Lekker de natuur in, kijken naar alles wat groeit en bloeit. De geur opsnuiven van de seizoenen en luisteren naar de geluiden om mij heen. Ook al ben ik geen sporter toch train ik wekelijks met een personal trainer om fit en gezond te blijven. 

Linda Mennen

 

Bedrijfsweg 39

8304AA Emmeloord

E-mail: info@lindamennen.nl

Tel: 06-15016298

Kvk: 83800425

BTW: NL092600256B01

© Linda Mennen   Alle rechten voorbehouden